pääkirjoitus

Uskalla innostua

Kun yhdistetään kokemuksen kautta syntynyt osaaminen, tietotaito ja sisältö luovaan ajatteluun, syntyy uusi liikeidea. Uusille ideoille on erityisesti nyt kysyntää ja tarvetta. Niitä kutsutaan esille huutamalla digitalisaatiota, transformaatiota ja palvelumuotoilua. Sanojen takana kysymys on toimintamalleista ja ratkaisuista, jotka ovat tässä ajassa moderneja ja hyödyntävät teknologiaa.

Me Kumppaniassa haimme ja saimme keväällä innovaatiosetelin Tekesiltä. Sen turvin kirkastimme ohjelmistokehittäjä Vincitin kanssa sijoittajiakin kiinnostavaa konseptia. Keväällä uutta palvelua pilotoidaan jo. Kannattaa liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi ja seurata somessa, niin varmimmin kuulee, missä mennään ja mitä on luvassa. Uusimman Co.-lehden teemoissa liikutaan.

Meidän innovaatioprosessissa intohimo, hype ja huuma tihkuvat läpi jo keskinäisessä kommunikaatiossamme: ”Tästä tulee mun elämäni paras työpäivä tähän asti.” ”Minä vähän niin kuin lapsi karkkikaupassa odottelen.”

Innovoidessa intohimo, hype ja huuma tihkuvat läpi vuoro- vaikutuksessa.

Innovoiminen tekee hyvää. Setelin hakuprosessi on yksinkertainen ja nopea. Meillä kului kuusi päivää. Tätä korttia ei kannata jättää katsomatta. Olemme myös itse yksi monista innovaatioseteleiden palveluntuottajista. Kutsu kylään.

leena roskala, toimitusjohtaja

Terveempi digikansa

Hyvinvointimobiilisovellusten käyttö, videoasiointi lääkärin kanssa ja oman terveydentilan mittaaminen yleistyvät. Terveyspalvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden.

Janita Koivisto

kunnanjohtaja, Pälkäne

Nykyinen hyvinvointivaltion malli on tullut tiensä päähän. Tulevaisuudessa terveydenhuoltopalvelut ovat merkittävältä osin verkossa.

Jenni Rajahalme

viestintäkonsultti, Kumppania

Muutoskelkkaan hypänneet ovat jo vauhdissa. Seuraavaksi paras hetki on startata nyt.

 

Tuula Tiihonen,
johtava asiantuntija, Sitra

Hyödynnämme terveysdataamme tulevaisuudessa aktiivisesti. Älypuhelimesta tulee jokaisen oma terveyskeskus. Ennaltaehkäisystä tulee totta.