Kuvaaja: Veera Korhonen

Onnistutaan yhdessä

Intohimomme on saada aikaan vaikutuksia. Viestintä tekee elämästä parempaa.

1Lauraa ei vaatimattomuudella ole varustettu. Graafiseksi jumalattareksikin on hänet syystä tituleerattu, sen homman kun hän taitaa. Hillitty tarkkailija puhuu, kun hänellä on asiaa. Sarkasmi paljastuu viimeistään, kun kulmien alta paljastuu hyväntahtoinen virne. Ja hei hymykuopan kera!

2Täsmällisyys on Virpin DNA:ssa. Toinen kun vielä tuumaa, niin tämä tyttö jo tekee. Hautamäen monitoimikone kirjoittaa, ideoi ja suunnittelee tuosta vaan. Vapaalla tapahtumajärjestäjän alter ego toteuttaa lapsille ja lapsenmielisille vaikka Halloween-juhlat ullakolla.

3Jenniä ei voi kuvailla. Jenni pitää kokea. Sovi treffit, jos uskallat.

4Viileänvaalea strategiaihme on syntynyt kehittäjäksi. Nina ”projektinhallinta” Toivolan käsissä asiakkaiden kyyti on varmaa, hallittua, tuloksekasta, mutta iloista. Personoitu vastaus puhelimeen kuuluu tämän naisen palvelupakettiin. Puhuu sujuvasti suomea, nokiaa ja englantia.

5Ninnillä on taipumus tartuttaa naurua. Tämä hyvän mielen lähettiläs on kirjoittamisen ammattilainen, eikä pelkää tarttua tarinan mahdollisuuksiin. Kankaanpääläisvahvistus saa asioita aikaan tarmolla. Ninnin kanssa toimiessa saa aina laatua viestinnän eri muodoissa – ja energiaa kaupan päälle.

6Leena näkee kaukaa ja kauas. Kovan luokan ajattelija valjastaa visionsa viestintäteoiksi tyylillä ja harkiten. Leenalla on taito löytää asiasta kuin asiasta koluamaton näkökulma. Mehiläistarhaaja-wannabe ihmettelee maailmaa avaralla katseella eikä epäröi jakaa mietteitään muille. ”Jätskillä voisi hyvin elää”, tuumaa toimitusjohtaja.

7Aamuaikainen, veikeä ja viekas pörröpää, joka ei turhasta panikoi. Millan tekemiset eivät ole mitään summamutikkaa, vaan just jetsulleen. Kieli taipuu sulavasti kepeästä asialliseen, ideat jalostuvat – itsekin vieressä ihan innostuu! Ihmisistä alati inspiroituva Milla on onnellisimmillaan meren äärellä, perheen keskellä.

8Pia ottaa herkästi pauloihinsa, mutta siihen ansaan on turvallista jäädä. Italialaismamman suomalaisversio hanskaa viestinnän kentällä monta roolia; kouluttajan, konsultin ja rivakan aikaansaajan. ”Mikä on tämän tavoite?” on Pian lempikysymys. Helpolla et vastausyrityksissä pääse, mutta Pian matkaseurassa saat ja pitää nauraa.